Часті питання

Як обнулити проходження уроків?

Щоб повторно пройти урок:

  1. Зайди на сторінку «Тренажер».
  2. Натисни на посилання «Налаштування».
  3. У меню вибери «Урок» та «Вправа», які хочеш пройти ще раз.

Або

  1. Зайди на «Моя сторінка».
  2. Перейди в розділ «Результати навчання».
  3. Клікніть на потрібну вправу і ти зможеш заново пройти її.

Якщо хочеш повністю видалити результати навчання, напиши нам за адресою [email protected], і ми допоможемо.

Не можеш знайти відповідь? Запитай у служби підтримки.

Пов’язані статті